634e8e6142c3527731ec3c42_Logo image

Jamie Elise |

vaginisme coach

Vrolijke seksloze kerstdagen!

Seks doet pijn. Ik heb niemand om het mee te doen. Ik heb wel iemand om het mee te doen maar we doen het eigenlijk al jaren niet meer…

En als het er dan een keer van komt is het één grote stuntelshow. Ellende. En dat alles zonder penetratie en als tegenzit ook nog eens zonder orgasme. Blegh

Nee… Dan mijn vriendinnen. De één heeft na tien jaar nog steeds de heetste seks op plekken waarvan ik vrij zeker weet dat het illegaal is. De ander heeft de ene naakte tinderdate na de ander en als ik Lisa mag geloven moet ik nu ECHT een satisfyer kopen.

Dit zijn zomaar wat verhalen die ik als vaginisme coach dagelijks te horen krijg. Verhalen die ik zelf ook ooit tot in den treure herhaald heb. In de meeste gevallen wel alleen in mijn eigen hoofd en dagboek, maar je snapt het punt.

Overal is een oplossing voor, maar wat als je dat nu HEEL even zou loslaten?

I see you ouwe persoonlijke ontwikkelaar. Er is altijd iets wat je mag overwinnen. Iets waar je in mag groeien. Cursusje hier, zelfhulpboekje daar…  

En waarschijnlijk is er geen dag waarop je achterom kijkt naar de hordes die je al genomen hebt. In plaats daarvan kijk je naar het parcours dat voor je ligt. Naar alles wat niet werkt in jouw miezerige leven terwijl iedereen in je omgeving er soepeltjes doorheen lijkt te dansen en seksen.

Zullen we daar vandaag eens verandering in brengen?

Wie ben je zonder vaginisme te moeten overwinnen?

Inderdaad! Een keer niet de vraag “wie je zou zijn zonder vaginisme” (enige juiste antwoord: dezelfde powervrouw als nu die al het geluk van de wereld verdient), maar wie je zou zijn zonder dit te moeten overwinnen.

Wat gebeurt er met je als je dit heel even loslaat? Hoeveel energie komt er dan vrij? We zijn vaak zo bang dat als we iets accepteren dit betekent dat het nooit zal veranderen…

En dat is natuurlijk niet waar! Acceptatie gaat enkel over vandaag. Dit moment. Want ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb geen glazen bol. Ik kan niet in de toekomst kijken. Nouja, wel een beetje want als er één ding is dat ik zeker weet dan is het wel dat vaginisme te overwinnen is. Ook voor jou. Wat je daarvoor nodig hebt? Energie, motivatie en een klein beetje vertrouwen in jezelf.

Moet je nu eerlijk toegeven dat je daar eigenlijk niet genoeg van hebt? Dan wil ik je vragen om het “willen overwinnen van vaginisme” nu HEEL EVEN los te laten. Tot dertien januari wel te verstaan.  

– Van Pijn naar Pleasure – De Gratis Online Masterclass

Wil jij weten hoe je pijn tijdens het vrijen voor eens en altijd overwint? Klik HIER en reserveer één van de vijfentwintig plekken voor de gratis online masterclass op 13 januari om 19.30u

En zullen we afspreken dat je dit daarna allemaal even laat rusten? Dat je op jouw eigen manier gaat genieten van deze dagen?

Dan komt het met die pijnvrije s.eks ook echt wel goed. I promise.

See you there! X

PS. Lees je dit bericht na 13 januari? Grote kans dat er alweer een volgende editie van de masterclass gepland staat! Klik HIER om jouw plek te reserveren.