634e8e6142c3527731ec3c42_Logo image

Jamie Elise |

vaginisme coach

rosepink

Naar schatting ontwikkelt één op de tien vrouwen vaginisme. Je bent dus zeker niet alleen...

Opgroeien in een wereld waarin seks overal te zien is, maar het tegelijkertijd één grote taboeshow is kan grote gevolgen met zich meebrengen. Als je een beetje op mij lijkt heb je onderweg per ongeluk geleerd…

… Dat het egoïstisch is om je eigen plezier voorop te zetten.‍
… Dat je “slecht” kunt zijn in seks en dit ten alle tijden moet voorkomen.‍
… Dat je lichaam er is om te verbeteren en niet om van te genieten.‍
… Dat seksualiteit voor iedereen hetzelfde werkt.‍
… Hoe het “hoort” op seksueel gebied. Iets met zoenen,
voorspel het “echte werk” wat eindigt met zijn orgasme en klaar. Right?

En nu ben je hier

Verzeild in een passieloos leven waarvan je niet weet of je er ooit uit zult komen. Er heilig van overtuigd dat er iets mis met je is omdat seks pijnlijk is en je er niet van kunt genieten.

63500e260d6bbcc097bf36c3_Rose 2

JE LICHAAM LIJKT EEN EIGEN LEVEN TE LEIDEN

Je wilt niets liever dan de verbinding van echte en volledige seks met je partner voelen, maar je lichaam heeft hier totaal geen boodschap aan. Vlak voor de penetratie voel je je al gespannen en op het moment zelf blijkt dat terecht. Het doet pijn en hij komt er niet in. Hoe graag je dat ook zou willen.

63500e260d6bbcc097bf36c3_Rose 2

JE SCHAAMT JE EN VOELT JE SCHULDIG OVER JOUW "DEFECTE LICHAAM”

Het moment van penetratie is inmiddels net zo pijnlijk als het gevoel dat je ervaart wanneer jullie na de zoveelste
mislukte poging naast elkaar liggen. Hij zegt dat het hem niets uitmaakt en is ontzettend lief, maar jij voelt je mislukt. Mislukt omdat je hem dit niet kan geven. Omdat je dit niet samen kunt delen. En nu maar hopen dat hij het echt niet ergens anders gaat halen…

63500e260d6bbcc097bf36c3_Rose 2

JE BEGINT ZELF BIJNA TE GELOVEN DAT JE GEWOON NIET VOOR SEKS GEMAAKT BENT

Jezelf en anderen heb je ervan overtuigd dat je er gewoon niet zo’n behoefte aan hebt. Als je diep in je hart kijkt weet je wel beter. Je wilt niets liever dan voluit genieten van intimiteit en een diepe verbinding met je partner. Als dat lijf nou eens mee zou werken!

63500e260d6bbcc097bf36c3_Rose 2

JE ZELFVERTROUWEN VOELT INMIDDELS NET ZO VER WEG ALS SEKSUEEL GENOT

Je voelt je een klein kind in de slaapkamer. Geen volwassen, zelfverzekerde vrouw die spontaan haar man kan bespringen en bevredigen. Als je eerlijk bent begin je steeds meer aan jezelf te twijfelen en dat kost steeds meer energie. Hoe hard je ook probeert te doen “alsof het er niet is.”

63500e260d6bbcc097bf36c3_Rose 2

DAT MOOIE LINGERIESETJE HEEFT OOK NIET SPONTAAN VOOR VERBETERING GEZORGD...

Die mooie lingerie ziet er misschien “sexy” uit, maar wanneer je het aantrekt voel je je alles behalve sexy, sensueel of zelfverzekerd. Je zou hem dolgraag verrassen met jouw sprankelende verschijning, maar weet ook dat dit er niet in zit. Dat dit niet ineens tot vuurwerk zal leiden. In de Hönkemoller heb jij niets te zoeken. Dat is je inmiddels wel duidelijk.

Ik weet hoe het voelt...

Jarenlang wist ik niet beter dan dat seks pijnlijk was. Ik was ervan overtuigd dat er iets grondig mis met me was. Angst voor pijn zorgde ervoor dat ik verkrampte wat pijn enkel in de hand werkte. Ik zat vast in een vicieuze cirkel. Zwaar gefrustreerd en vol schaamte. Dat ik me mislukt voelde als vrouw en vriendin is nogal een understatement. Mijn pleasure was totaal onbereikbaar en daarmee ook de liefde en verbinding waar ik zo naar verlangde.

Toen ontdekte ik iets wat mijn leven totaal veranderde. Met behulp van boeken, coaches en talloze trainingen leerde ik de waarheid over vrouwelijke seksualiteit. Over seksueel genot en hoe het ook voor mij mogelijk is om dit te ervaren.

Nu geniet ik van intieme relaties, passie, vuurwerk en alles waarvan ik dacht dat het niet voor mij was weggelegd. En dat gun ik iedere vrouw. Daarom heb ik alles wat ik geleerd heb samengevoegd in één programma.

PATH TO PLEASURE  |  PATH TO PLEASURE  |  PATH TO PLEASURE  |  PATH TO PLEASURE  |  PATH TO PLEASURE

Path to Pleasure

Laten we met het allerbelangrijkste feit beginnen: Je bent niet kapot, gebroken of raar. Ook jouw lichaam is gemaakt om pijnvrije penetratieseks te ervaren. Je bent enkel geblokkeerd. Geblokkeerd door jouw brein en lichaam die op dit moment tijdens de seks niet helemaal lekker samenwerken.

In Path to Pleasure zal je jouw seksualiteit volledig en opnieuw ont-dekken. Want ze is prachtig. Krachtig, hot en heilig. De hemelpoorten zijn voor niemand gesloten. Ook niet voor jou.

Als je met dit programma aan de slag gaat zul je ....

… Je niet langer belemmerd voelen door je vaginisme
De tijd waarin je kunt kiezen tussen geen seks of pijnlijke seks is verleden tijd. Je lichaam doet eindelijk wat jij wilt!

… Ultiem genieten van en met je partner
Seksuele issues behoren voorgoed tot het verleden en maken plaats voor seksueel genot. Jullie kunnen eindelijk echt in elkaar en het moment opgaan.

… Je mooi en zelfverzekerd voelen in je lichaam
En dit heeft niets met je uiterlijk te maken! Onzekerheden zijn verleden tijd. Je voelt je eindelijk die zelfverzekerde, sexy en volwassen vrouw. Zowel binnen als buiten de slaapkamer!

… Je stem krachtig gebruiken
 Het voelt niet langer onmogelijk om hem spontaan te bespringen en je eigen verlangens uit te spreken. En dat alles op een manier die playful is en bij jou past.

… Je sensueler en levendiger dan ooit voelen
Je denkt alleen nog maar aan seks wanneer je er zin in hebt! De energie die je stak in piekeren, schaamte en “hoe nu verder” kun je mooi in andere dingen steken.

YOUR SEXUALITY IS A LIFE LONG ADVENTURE,
TO BE CELEBRATED AND ENJOYED.

Dit is ook voor jou weggelegd.

Binnen drie maanden leer ik jou alles wat je nodig hebt om nooit meer last te hebben van pijn tijdens het vrijen. Dat doen we met behulp van…

Zes 1:1 Coach sessies:
We zien elkaar één keer in de twee weken via ZOOM voor een sessie van een uur.

Emotionele diepte & Embodiment:
We gaan in gesprek om erachter te komen wat jou blokkeert, maar als nadenken en praten je had kunnen helen was dat allang gelukt. Je seksualiteit bevindt zich in je lichaam. Niet in je hoofd! Met behulp van speciale embodiment oefeningen herstel je de verbinding met je seksualiteit en lichaam. Je hebt lang genoeg in je hoofd vertoefd!

Pleasure Practices: 
Je krijgt toegang tot speciale oefeningen die afrekenen met spanning op het moment suprême. Op deze manier vergroot je jouw genot en voorkom je dat je lichaam verkrampt. Zo hoeft seks nooit meer pijn te doen!

Homeplay:
Transformatie gebeurt niet alleen tijdens de sessies. Na onze sessie ontvang je voor jou persoonlijk op maat gemaakte verdiepingsoefeningen waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Jouw investering: 1697,- of drie termijnen van 597,-

(prijzen zijn inclusief btw)

WAT JE HIERVOOR KRIJGT

TURN ON

De tijden waarin je je schuldbewust afvraagt wat hij er nou echt van vindt dat jullie niet ultiem van elkaar kunnen genieten zijn voorbij. Seks is niet langer pijnlijk en dus heb je ZIN.

CONFIDENCE

Hoe zou het voor je zijn om je echt comfortabel en zelfverzekerd te voelen in je seksualiteit? Wat zou het voor je liefdesleven betekenen als je niet langer onzeker bent, maar je zonder twijfel aan hem en het moment overgeeft? Zonder terughoudendheid. Zonder taboes en zonder schaamte of schuldgevoelens over jouw “defecte lichaam.”

RADIANCE

Schoonheid heeft niets met je uiterlijk te maken en alles met de manier waarop je door het leven beweegt. Je voelt je comfortabel, sensueel en sexy in je lichaam. Schoonheid maakt je niet woest aantrekkelijk. Radiance wel.

VOICE

Je kent het spel van verleiding en kunt je stem krachtig gebruiken. Je schroomt niet langer om de ander te laten weten wat je waar en wanneer wilt. Op een manier die playful is en bij jou past.

TRUST

Zowel in jezelf als in je lichaam en het moment. Je hebt geen last meer van een brein dat overuren draait. In plaats daarvan zul je je over kunnen geven aan het moment en dat is de sleutel tot seksueel genot!

Zij gingen je voor

Dit Programma is niet voor iedereen

Het is niet voor jou als je…

 

… Voor jezelf hebt besloten dat seks voor jou eigenlijk niet zo belangrijk is en je enkel je vaginisme wilt overwinnen om je partner te pleasen.

… De (verkeerde soort) kriebels krijgt van woorden als “self pleasure,” “opwinding” etc.

… Ervan overtuigd bent dat het allemaal zijn schuld is

635fe76b9274620a29e06f5e_anna-tarazevich-HX3MOurRLPE-unsplash

Vragen die ik van andere vrouwen kreeg

Deze gedachte snap ik zo! Het was precies de gedacht die ik had toen ik me voor het eerst aanmeldde voor een coachtraject. Alleen woonde ik toen in Vietnam en had ik geen andere keus. Gelukkig maar. Inmiddels zou ik echt niet meer anders willen. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat online coaching net zo effectief is als face2face coaching in een praktijk, met nog een aantal fijne voordelen:
– Het scheelt reistijd.
– Je bent in je eigen vertrouwde omgeving en dat is echt heel fijn als je op het punt staat om je kwetsbaar op te stellen.
– Sessies kunnen opgenomen worden waardoor je levenslang toegang houdt. Tijdens de sessie kan het soms wat snel gaan. Hoe fijn is het dan dat je ‘m later nog eens terug kunt kijken?

Absoluut niet! Ongeveer 50% van de vrouwen in Path to Pleasure doet mee als single lady en zelf heb ik mijn vaginisme ook zonder partner overwonnen.

Het hebben van vaginisme creëert bovendien vaak onzekerheid tijdens het daten. Wachten met het overwinnen van vaginisme tot je een relatie hebt wordt op die manier een beetje een kip-ei verhaal. En hoe fijn is het om dit echt te zien als cadeautje aan jezelf waarna je vol zelfvertrouwen de date jungle weer in stapt?

Het gebeurt overigens meer dan eens dat iemand tijdens haar deelname aan Path to Pleasure ineens een partner tegenkomt. Soms na jaren van vrijgezel zijn. Net alsof het zo moest zijn en alles op zijn plek valt. Iets waar ik heilig in geloof, maar daarom niet minder bijzonder vind om te zien gebeuren!

Dat hangt ervan af of het een verwerkt of onverwerkt trauma is. Dit programma is 100% trauma vriendelijk dus als je een verwerkt trauma hebt waar seksuele problemen eventueel een gevolg van zijn is dit ook voor jou. Het programma is alleen niet geschikt voor trauma verwerking en dat is iets wat absoluut voorrang zou moeten krijgen. Zoek hiervoor een geschikte therapeut of psycholoog en weet dat het ook voor jou mogelijk is om weer volledig van jouw seksualiteit te genieten. Als de tijd rijp is wil ik je daar natuurlijk met alle liefde in begeleiden.

Een vakantie van drie weken is nooit een probleem. Het kan juist fijn zijn en het proces bevorderen als het even op pauze staat zodat je alles goed kan integreren. Geen beter moment om dat te doen dan tijdens een vakantie!

Ga je vier weken of langer weg? Geef dit even aan tijdens het kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen wat voor jou het juiste moment is om te starten.

Yes! Een laag libido is een logisch gevolg van de wetenschap dat het pijnlijk is en het feit dat het alweer even geleden is. Absence makes the heart grow fonder gaat voor je ladyparts niet echt op zeg maar. Je zult merken dat zodra je weer vertrouwen in je lichaam en seksualiteit krijgt je er vanzelf ook weer meer zin in gaat krijgen. Als dat iets is wat je zou willen is dit programma zeker voor jou!

Gezien de cultuur waarin we leven is dit niet meer dan logisch. Weet dat schaamte alleen kan overleven in het donker. In de weggestopte plek waar je doet alsof het er niet is terwijl het je halve leven beheerst. Je voelt schaamte omdat je er niet over praat. Erover praten zorgt dat dit als sneeuw voor de zon verdwijnt zodat je met de kern van het probleem aan de slag kunt.

Vanzelfsprekend heb ik beroepsgeheim, maar nog veel belangrijker: ik heb in jouw schoenen gestaan en weet precies hoe je je nu voelt.

Voor het verloop van een dergelijk traject is het natuurlijk belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt bij je behandelaar. Om die reden is de kennismaking helemaal gratis en vrijblijvend!

Let's meet!


Benieuwd of Path to Pleasure jou zou kunnen helpen? Laten we daar samen naar kijken in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Back to your Body Bundle van Jamie Elise

Laat je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.