634e8e6142c3527731ec3c42_Logo image

Jamie Elise |

vaginisme coach

Dit is jouw erectie

We weten allemaal dat een man een erectie nodig heeft voor penetratie, but what about you? Is het voldoende dat jouw vagina daar “gewoon” is? Nee, nee, NEE. Alles behalve. De ontspanning van jouw bekkenbodemspieren staat gelijk aan zijn erectie. Deze spieren liggen om je vagina heen. Wanneer deze aanspannen wordt je vagina vernauwd.

Dat maakt penetratie pijnlijk of onmogelijk.

Heb je dit geleerd op school? I don’t think so… Het enige wat je geleerd hebt is dat het normaal is dat de eerste keer pijn doet. Hier vanuit gaan zorgt er logischerwijs voor dat je de eerste keer gespannen bent. Doordat je gespannen bent spannen je bekkenbodemspieren zich aan. Dit zorgt ervoor dat die eerste keer inderdaad pijnlijk (of onmogelijk) is.

En waarschijnlijk ga je toch door. Want die pijn is normaal. Right?

Zie hier de zoveelste leugen over vrouwelijke seksualiteit die bijdraagt aan het minimaliseren van jouw genot. Die bijdraagt aan schaamte en schuldgevoelens omdat jouw lichaam niet werkt zoals het hoort. Terwijl je nooit geleerd hebt hoe jouw lichaam “hoort te werken.” Sterker nog… Het gebrek aan goede informatie is wat deze ellende allemaal heeft veroorzaakt.

Doorgaan terwijl seks pijn doet kan ervoor zorgen dat je in de vicieuze pijn cirkel terecht komt. En ligt het aan mij of is het fucking oneerlijk dat je letterlijk geleerd hebt om door te gaan terwijl het pijn doet? In ieder geval die eerste keer…Om zo je eigen vaginisme in de hand te werken en je daar vervolgens ook nog eens voor te schamen.

No more. Het wordt de hoogste tijd om je power, pussy en pleasure terug te claimen.

Ik hoop oprecht dat dit artikel je de kracht geeft om de eerste stap naar een fijn seksleven te zetten. Je seksuele genot is je misschien op meer dan één manier afgenomen. Dat is oneerlijk, maar je hebt de kracht om het terug te pakken.

En omdat ik niets liever doe dan hier een steentje aan bijdragen is het binnenkort weer tijd voor de gratis online masterclass “Van Pijn naar Pleasure.” De plek waar je wel juist geïnformeerd wordt. Waar je ontdekt wat er precies in jouw lichaam gebeurt op het moment dat penetratie pijnlijk of onmogelijk is EN wat de drie stappen zijn om hier voor eens en altijd vanaf te komen.

Deelname is gratis en anoniem. Klik HIER om jouw plek te reserveren voordat ze allemaal bezet zijn! Ik kan niet wachten om je daar te “zien.” Om samen een eind maken aan het taboe op en gebrek aan vrouwelijk seksueel genot.