Ontdek de magie in je lichaam DANKZIJ de

back to your body bundle

Zit je altijd “in je hoofd” en heb je het gevoel dat je lichaam er maar een beetje bij bungelt? Denk je tijdens de seks ineens aan de was die je nog moet ophangen (of erger: aan je vader) en het feit dat penetratieseks niet lukt? Kan je uren piekeren over letterlijk alles en vind je het moeilijk om de controle los te laten?

Welkom bij de club! Je hebt net als bijna iedereen met vaginisme moeite om met je lichaam te verbinden. Een goede verbinding met je lichaam is wél de belangrijkste voorwaarde voor het kunnen hebben van fijne penetratieseks want… Seks is iets lichamelijks. Als je niet met je lichaam verbonden bent is het logisch dat je er niet volledig van kunt genieten. Dat het niet lukt.

Dankzij de inspiratie, informatie en oefeningen in de bundle wordt het herstellen van de verbinding met je lichaam makkelijker dan ooit. De tijd dat jij een wandelend (piekerend) hoofd was is voorbij!

Je hebt geen magie nodig voor vaginismeherstel. Je lichaam IS de magie. Het zit allemaal in je!

Wat krijg je in de Back to your Body Bundle?

De verbinding met je lichaam draagt niet alleen bij aan het kunnen hebben van fijne penetratieseks, maar heeft een positieve invloed op zo goed als alle aspecten van je leven. Daarmee is het iets waar je voor de rest van je leven aandacht aan mag besteden!

Heel veel plezier met alle magie in deze bundel, maar vooral heel veel plezier met het ontdekken van alle magie in jezelf!

WAT ANDEREN OVER DE BUNDLE ZEGGEN

als je met deze bundle aan de slag gaat zul je...

...Je weer verbonden voelen met je lichaam

… Begrijpen wat ware ontspanning in de weg staat 

…Je sensualiteit aanwakkeren – hallo vernieuwd zelfvertrouwen!

… Een betere samenwerking creëren tussen je brein en je lichaam

… Minder piekeren en makkelijker de controle loslaten

SEKSUEEL GENOT IS JE GEBOORTERECHT EN OOK VOOR JOU WEGGELEGD

Wie is Jamie?

Hi, wat fijn dat je er bent!

Mijn naam is Jamie Elise en ik ben embodiment- en intimiteitscoach, gespecialiseerd in vaginisme en op dat gebied ook ervaringsdeskundige.

Van mijn 17e tot mijn 27ste heb ik last gehad van vaginisme en alles wat daarbij komt kijken. Schaamte, schuldgevoelens richting mijn partner, denken dat ik “kapot” was en dat dit voor altijd zo zou blijven…

Tot in 2019 alles op z’n plek viel. Ik creëerde een formule voor vaginismeherstel gebaseerd op het brein-body principe. Sinds 2020 heb ik mijn eigen praktijk als vaginismecoach waarin ik inmiddels honderden vrouwen naar een pijnvrij seksleven heb mogen begeleiden met behulp van deze unieke methode.

Ik kan niet wachten tot ook jij dat WAUW gevoel ervaart de eerste keer dat “het” lukt!

Bekend van