634e8e6142c3527731ec3c42_Logo image

Jamie Elise |

vaginisme coach

Voordat ik aan Path to Pleasure begon liep ik enorm vast in mijn vaginismeherstel. Ik bleef ‘hangen’ bij de derde dilator en werd continu doorverwezen naar andere bekkenbodemspecialisten en seksuologen. Dat gevoel van het kastje naar de muur te worden gestuurd werkte erg demotiverend. Ik wist ook niet goed welke seksuoloog bij me zou passen, hoelang zo’n traject uiteindelijk zou duren en of ze me wel echt zouden kunnen helpen met mijn vaginisme omdat dit zo’n specifiek onderwerp is.

In dit programma met Jamie was alles duidelijk. Ze is ook ervaringsdeskundige waardoor ik direct meer begrip voelde voor mijn situatie. Dat was bij andere deskundigen niet altijd het geval. Al met al was ik voorafgaand aan dit traject erg hoopvol!

En dat was gelukkig terecht. Mijn leven is dankzij Path to Pleasure enorm veranderd. Uiteindelijk voel ik me gewoon meer mezelf waardoor ik ook op andere vlakken in mijn leven andere keuzes heb kunnen maken die beter bij mij passen. Ook kan ik nu hele fijne, pijnloze penetratieseks hebben en ervaar ik zelfs orgasmes door penetratie! Dat had ik vooraf echt niet verwacht.

Jamie is een hele begripvolle coach en kan goed luisteren. Als het zou kunnen zou ik helemaal niets aan Path to Pleasure veranderen. Het was echt perfect!