634e8e6142c3527731ec3c42_Logo image

Jamie Elise |

vaginisme coach

Voor Path to Pleasure had ik last van pijn tijdens het vrijen en ging ik het probleem een beetje uit de weg. Ik had er weinig vertrouwen in dat het opgelost kon worden omdat ik al meerdere trajecten had doorlopen. Ik heb verschillende bekkenbodem therapeuten gezien en ook een gesprek met een seksuoloog gehad. Het verschil tussen deze trajecten en Path to Pleasure is dat je tijdens trajecten met een bekkenbodemfysio veel bezig bent met oefenen en dat er minder aandacht is voor de oorzaak en bewustwording.

Nu na Path to Pleasure heb ik veel meer vertrouwen in mezelf en mijn eigen lichaam! Voor het programma ging ik het daten een beetje uit de weg, maar tijdens Path to Pleasure durfde ik mezelf toch open te stellen en zo leerde ik mijn huidige partner kennen. Penetratie is inmiddels ook gelukt en zelfs fijn! We zijn er nu volop van aan het genieten samen.

Jamie denkt tijdens het programma met je mee en kan zich goed inleven in jouw verhaal omdat ze ervaringsdeskundige is wat ook hartstikke fijn is. Ik zou dit programma aan iedereen aanraden die last heeft van pijn tijdens het vrijen en misschien ook al meerdere dingen heeft geprobeerd want het werkt echt hartstikke goed!