634e8e6142c3527731ec3c42_Logo image

Jamie Elise |

vaginisme coach

Voor Path to Pleasure had ik al een tijdje een vaste relatie, maar nooit seks gehad omdat het altijd pijnlijk was. Eerst dacht ik nog dat dat erbij hoorde en vanzelf beter zou worden, maar het bleef pijn doen. Toen ik informatie op internet opzocht kwam ik er al snel achter dat ik vaginisme had. Omdat ik het in het begin te spannend vond om echt hulp te zoeken heb ik eerst zelf de dilators aangeschaft om hiermee te oefenen.

Helaas kwam ik zelf niet verder dan de tweede dilator. In de masterclass van Jamie leerde ik dat vaginisme niet alleen een fysiek probleem is. Alles viel toen op zijn plek en ik voelde gewoon dat ik een intakegesprek aan moest vragen voor Path to Pleasure. Tijdens dit gesprek werd mijn beginsituatie besproken en ik voelde me gelijk erg op mijn gemak.

Tot op de dag van vandaag ben ik trots dat ik de stap heb gezet om dit programma samen met Jamie aan te gaan. Er is enorm veel veranderd voor mij. Niet alleen lichamelijk, maar ook hoe ik tegen seksualiteit aankijk. Ik heb enorm veel geleerd over mijn eigen lichaam en hoe ik goed naar mijn lichaam moet luisteren. Voor Path to Pleasure kon ik amper aan tampon of vinger inbrengen. Nu na het programma lukt penetratie zonder pijn! Ik ben nu (ook samen met mijn vriend) enorm aan het groeien en ontdekken en dat is een heel leuk avontuur.

Jamie werkt met pure passie. Ze kan je super op je gemak stellen en er is altijd ruimte voor een grapje. Ze heeft enorm veel kennis over de vrouwelijke seksualiteit en kan dit per individu goed toepassen. Ook doorziet ze heel veel en durft ze je een spiegel voor te houden. Daarnaast is ze altijd betrokken en bereikbaar. Ook tussen de sessies door en dit maakt echt dat je het gevoel hebt dat je er nooit alleen voor staat. Ik hoop dat iedereen die met dit probleem loopt de stap zet om dit programma aan te gaan om haar seksleven voorgoed te veranderen!