634e8e6142c3527731ec3c42_Logo image

Jamie Elise |

vaginisme coach

Dit voorkomt dat je vaginisme overwint

Eén keer per maand geef ik de gratis online masterclass “Van Pijn naar Pleasure.” En er zijn weinig dingen ZO bijzonder als het mogen geven van deze masterclass. Vrouwen die al jaren denken dat ze de enige zijn met dit probleem horen de ervaringen van tientallen anderen. Vrouwen die denken dat ze voor altijd met vaginisme moeten leven ontdekken dat er NIETS mis is met hun lichaam.

En dat geldt ook voor jou.

Last hebben van vaginisme betekent niet dat je lichaam kapot is.

Sterker nog… Je lichaam doet precies wat het moet doen! Het doet alleen niet wat je wilt en dat is iets waar je verandering in kunt brengen.  De grootste denkfout die ik vrouwen met vaginisme zie maken is denken dat vaginisme het probleem is.

Herken jij die gedachte?

Denk jij ook dat het blokkeren van je lichaam tijdens de seks het probleem is? Want niets is minder waar. De schaamte en het taboe. DAT is het probleem. Het gebrek aan juiste informatie waardoor je eindeloze trajecten bij bekkenbodemspecialisten, seksuologen, gynaecologen, kinesisten etc. doorloopt zonder resulaat is het probleem.

Vaginisme is geen levenslange gevangenisstraf waar je maar mee moet leren leven.

Het is een tijdelijke uitdaging die je kunt overwinnen. Hoe tijdelijk? Dat bepaal je zelf.

Vaginisme herstel is slechts afhankelijk van twee dingen. De weg naar herstel vinden die bij jou past EN in actie komen. In actie komen ondanks de oncomfortabele gevoelens die daarbij komen kijken.

Je wilt niet weten hoe vaak ik aan het eind van een traject al heb gehoord dat de vrouw in kwestie had gewild dat ze eerder actie had ondernomen. Dat ze geen vijf (tien, twintig…) jaar had gewacht.

Niemand anders kan voor jou in actie komen. Dat kun je alleen zelf. Vaginisme is absoluut te overwinnen, maar het gaat niet vanzelf over. Dat heb je misschien al ervaren.

Ben je inmiddels ZO klaar met pijn tijdens het vrijen dat je bereid bent om in actie te komen? Of mag het van jou nog wel een paar jaar duren? 😉

If not… Klik HIER en vul het formulier onderaan de pagina in om een gratis en vrijblijvende kennismaking aan te vragen. Dan kijken we samen of Path to Pleasure bij jou past.

Want het heeft inmiddels lang genoeg geduurd. Vind je ook niet?