634e8e6142c3527731ec3c42_Logo image

Jamie Elise |

vaginisme coach

De gouden tip voor een beter seksleven MET vaginisme

Het concept wat ik in dit artikel met je deel heeft mijn seksleven zo drastisch verbeterd. Ik wou dat ik het had geweten toen ik nog vaginisme had!

Helaas zat ik toen vast in de gedachte dat seks niet kan bestaan zonder piemel-in-vagina. Die piemel ging er niet in en dus was mijn seksleven… Niet bestaand. Terwijl ik dat wel wilde. Iets wat ik nog altijd zonde vind en iets waar ik mij nog altijd kwaad om kan maken. Want let’s make one thing very clear…

Ook met vaginisme kun je van seks genieten

Er zijn zo ontzettend veel vrouwen die denken dat ze geen seks kunnen hebben vanwege vaginisme. Puur en alleen omdat we leven in een door penetratie-seks geobsedeerde maatschappij.  Zo veel vrouwen die denken dat ze kapot zijn. Puur omdat we doen alsof we zo lekker vrij van geest zijn, maar er op seksuele struggles nog steeds een groot taboe rust. Alsof het bij iedereen één groot feest is in de slaapkamer. Absoluut niet het geval. Neem dat maar van een sekscoach aan 🙂

Goed. Ik ga je zo vertellen hoe je je seksleven MET vaginisme in één klap meer vuurwerk kan geven, maar eerst even iets anders. Want ik kan me voorstellen dat je ook graag van vaginisme af wilt. En dat is echt mogelijk. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Je bent niet kapot en al helemaal niet reddeloos verloren. Wat Google of één of andere specialist je misschien ook verteld heeft.

Wat de drie basisstappen zijn om vaginisme voor eens en altijd achter je te laten vertel ik je aanstaande donderdag 6 oktober om 19.30u. Gratis en voor niets in mijn online masterclass “Van Pijn naar Pleasure.” Online, gratis en anoniem. Makkelijker kan ik het niet voor je maken! Klik HIER om je aan te melden en dan “zie” ik je daar.

Alright! Ga ik je nu vertellen hoe je je seksleven in de tussentijd vast een flinke positieve draai kan geven.

Voeg alles wat je tijdens solo-seks doet toe aan partner-seks.

Jup. Ook de vibrators. Ook de niet direct naar je clitoris gaan, maar rustig je tijd nemen. En ook de houding, het ritme, de fantasie en de hoeveelheid vingers (aan de buitenkant uiteraard) waarmee jij het makkelijkst een orgasme krijgt. Alles. Jij weet als geen ander hoe jij een orgasme krijgt. Maak gebruik van deze kennis!

Er zijn zo veel varianten. Een hele fijne is allebei met je hoofd aan een andere kant van het bed gaan liggen en één van jullie benen over elkaar heen kruisen. Jij kan dan met één hand je clitoris stimuleren en met je andere hand zijn ballen strelen terwijl hij zichzelf aftrekt en met zijn andere hand stevig in je dijbeen knijpt.

En dit is maar één van de vele varianten dus ik zou zeggen… Enjoy! Explore! En vergeet ook niet om je HIER in te schrijven voor de masterclass van aanstaande donderdag. Want je seksleven kan echt alleen maar beter, mooier en fijner worden.

Samen werken aan jouw vaginisme herstel zodat ook jij zonder pijn van seks kunt genieten? Klik HIER om alles te lezen over Path to Pleasure. Vul het formulier onderaan de pagina in en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of stuur een mailtje naar jamie@jamieelise.com