634e8e6142c3527731ec3c42_Logo image

Jamie Elise |

vaginisme coach

Voor Path to Pleasure was penetratie voor mij altijd pijnlijk. Ik had al tweeënhalf jaar een super fijne relatie met mijn vriend dus het was voor ons allebei heel lastig dat seks altijd pijnlijk was. Ik wilde ook graag op die manier intiem zijn met de persoon van wie ik zo veel houd!

Ik was hier al eerder mee naar de huisarts geweest die mij doorstuurde naar de bekkenbodemfysio, maar dat heeft niet geholpen. Via Google kwam ik Jamie’s programma tegen. Het was best spannend om met dit programma te beginnen, maar uiteindelijk besloot ik toch om deze investering in mezelf te doen. Achteraf ben ik hier super dankbaar voor!

Ik heb ontzettend veel mogen leren en kan nu ook eindelijk pijnloos seks hebben met mijn vriend. Ik merk dat het mijn relatie erg goed doet om eindelijk op deze manier intiem te kunnen zijn en geen onzekerheden meer te hebben. Jamie is een hele fijne coach. Ze kan dingen goed uitleggen en weet zich goed in te leven in jouw situatie. Ik zou iedereen die met dit probleem rondloopt aanraden om met dit programma te beginnen!